Bili na izletu u Botiće

Pametuje: Lucija Vujnović

Sudjeluju: 41 član SK „Splita“ (poletarci/pčelice, izviđači/planinke i oni malo stariji brđani, koji su se pobrinili da se vratimo kući u jednom komadu)

Mjesto radnje: Botići

Vrijeme radnje:  10.10. (nedilja) u 8.00

Više...

 

SK Split na TV Jadran

U nedjelju 10.10 (kad se vratimo s izleta) u 20 sati na TV Jadran u emisiji Stimulator gostovati će načelnik kluba Ante Marin i reć koju pametnu o izviđačima, pa pogledajte...

 

NOVE INFORMACIJE ZA IZLET!

Promjena plana! Ne idemo vlakom nego atobusom, okupljanje je u 8 sati ujutro na autobusnoj stanici na Sukoišanskoj (kod prostorija kluba), a povratak u 18 sati na istom mjestu!

POPIS OPREME: Klupska majica, izviđačka marama, kabanica, presvlaka, udobna obuća za hodanje, voda (nema vode za piće na terenu!), marenda, pribor za crtanje i pisanje. I ponesite džepni nožić!

 

Poludnevni izlet 1. družine

Više...

 

OBAVIJEST: Izlet kluba u Botiće

U nedjelju 10.10.2010. Skautski klub Split ide na izlet u Botiće. Zbor je u 6.35 na željezničkom kolodvoru, a povratak vlakom u 18.25. Cijena izleta je 60 kuna u koje ulazi prijevoz, ručak i program izleta. Novac za izlet potrebno je donijeti 9.10. u subotu na patrolne sastanke kako bi kupili hranu i karte za vlak.

POPIS OPREME: Crvene klupske majice, izviđačka marama, kabanica, presvlaka, udobna obuća za hodanje, voda, marenda, pribor za crtanje i pisanje.

 

<< Početak < « 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 » > Kraj >>

Stranica 71 od 80

Izdvojeno!

Facebook: Pronađite svoj omiljeni skautski klub na Facebook-u u glavnom izborniku lijevo ili klikom na facebook.com/sksplit

Upis novih članova: Želite postati skaut? Želite s nama doživjeti predivne trenutke zabave, učenja i druženja na izletima, zimovanjima, logorovanjima te našim sportskim i kulturno-zabavnim aktivnostima? Posjetite nas subotom u našim prostorijama u 16 sati ili se priključite nekoj od aktivnosti najavljenih na našoj web stranici! Dođite, pogledajte, razgovarajte, ispitujte, sudjelujte, naša vrata su otvorena! Vršimo upise djece od drugog razreda osnovne škole pa nadalje!

Scout shop: Pogledajte na našoj web stranici (u izborniku pod Scout shop) koju odjeću i opremu možete kupiti!

Broj aktivnih posjeta
Trenutno aktivnih Gostiju: 1 
Tražilica
Brojač posjeta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas58
mod_vvisit_counterJučer99
mod_vvisit_counterOvaj tjedan242
mod_vvisit_counterProšli tjedan564
mod_vvisit_counterOvaj mjesec1446
mod_vvisit_counterProšli mjesec2886
mod_vvisit_counterUkupno1646083