Marjan

Proveli smo lijepi dan na Marjanu uz šetnju, igru i izviđačke radionice....

Idući tjedan slijede nove aktivnosti

 

Izlet Marjan

Nadopuna informcije u vezi sutrašnjeg odlaska na Marjan: Okupljanje ostaje u 9 sati ali ispred kluba tako da u slučaju lošeg vremena možemo ostati u prostorijama kluba.

 

Marjan

U nedjelju 21.09.2014. u 9 sati svi članovi kluba okupljaju se na prvoj vidilici na Marjanu i idemo na vrha Telegrin. Na putu do vrha zaustaviti ćemo se na prostoru kod Prirodoslovnog muzeja-zoološkog vrta i organizirati izviđačke radionice. Nakon toga slijedi nastavak i s 340 stepenica ćemo doći do najvišeg vrha Marjana - Telegrin. Kratki boravak i povratak natrag do prve vidilice do 13 sati.

U subotu se normalno održavaju aktivnosti u klubu.

 

        

 

Početak nove skautske godine

 

S početkom nove školske godine počinje i nova izviđačka godina. Prvo okupljanje je u subotu 13.09. u 16 sati u prostorijama kluba (bez obzira kada su vam sastanci bili u prošloj godini, ovu subotu se svi okupljamo u 16 sati), dođite u klupskoj majici i marami. Nakon kratkog zajedničkog okupljanja članovi će se podijeliti po družinama i dogovoriti za buduće termine sastanaka.

 

Pozivamo sve koji nam se žele priključiti da dođu u subotu u isto vrijeme u prostore kluba u Ličkoj 9. Za dodatne informacije možete kontaktirati Marina Tudora predsjednika kluba na mobitel 0912278100.

 

Vidimo se!

 

Međunarodni kamp Fužine-Split 2014

Završilo je naše međunarodno logorovanje.  Na kraju velika čestitka svim izviđačima kako našim Splitovcima tako i Norveškim i Welškim jer su zajedno radili da kamp prođe u pravoj izviđačkoj i prijateljskoj  atmosferi.

Također zahvaljujemo svim roditeljima i prijateljima  koji su pomogli kako bi ova  naša aktivnost bila uspješna.

 

 

<< Početak < « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » > Kraj >>

Stranica 11 od 80

Izdvojeno!

Facebook: Pronađite svoj omiljeni skautski klub na Facebook-u u glavnom izborniku lijevo ili klikom na facebook.com/sksplit

Upis novih članova: Želite postati skaut? Želite s nama doživjeti predivne trenutke zabave, učenja i druženja na izletima, zimovanjima, logorovanjima te našim sportskim i kulturno-zabavnim aktivnostima? Posjetite nas subotom u našim prostorijama u 16 sati ili se priključite nekoj od aktivnosti najavljenih na našoj web stranici! Dođite, pogledajte, razgovarajte, ispitujte, sudjelujte, naša vrata su otvorena! Vršimo upise djece od drugog razreda osnovne škole pa nadalje!

Scout shop: Pogledajte na našoj web stranici (u izborniku pod Scout shop) koju odjeću i opremu možete kupiti!

Broj aktivnih posjeta
Trenutno aktivnih Gostiju: 6 
Tražilica
Brojač posjeta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas158
mod_vvisit_counterJučer322
mod_vvisit_counterOvaj tjedan1482
mod_vvisit_counterProšli tjedan3386
mod_vvisit_counterOvaj mjesec480
mod_vvisit_counterProšli mjesec12751
mod_vvisit_counterUkupno1630759