Gosti iz O.I.Primorje

Tek što smo se odvojili na kraju logorovanja, evo njih već kod nas...

 

Nakon Smotre se nisu praktički ni raspakirali kod kuće u Rijeci nego su se odmah uputili prema Zlarinu, a na putu posjetili i nas. Izaslanstvo iz O.I. Primorja (s njima, Botom, Sjever-jugom i Makedoncima smo zajednički logorovali na Smotri - dijelili kuhinju, trpezariju, teren i neke zajedničke programske elemente) Sale i sestre Kandijaš ostat će kod nas jednu noć i nastaviti prijateljstvo započeto puno prije Smotre.

Također se pregovara o osnivanju klape "Marin Kandijaš", sastavljenu od braće Marin i sestara Kandijaš koju su uvjerljivo najgori pjevači na našem logorovanja, ako ne i na cijeloj Smotri.

Strahujemo od rezultata njihove suradnje. Menadžeri Majstor Bulonja i Sale LeeCool uvjereni su u uspjeh.

Ante Marin

Izdvojeno!

Facebook: Pronađite svoj omiljeni skautski klub na Facebook-u u glavnom izborniku lijevo ili klikom na facebook.com/sksplit

Upis novih članova: Želite postati skaut? Želite s nama doživjeti predivne trenutke zabave, učenja i druženja na izletima, zimovanjima, logorovanjima te našim sportskim i kulturno-zabavnim aktivnostima? Posjetite nas subotom u našim prostorijama u 16 sati ili se priključite nekoj od aktivnosti najavljenih na našoj web stranici! Dođite, pogledajte, razgovarajte, ispitujte, sudjelujte, naša vrata su otvorena! Vršimo upise djece od drugog razreda osnovne škole pa nadalje!

Scout shop: Pogledajte na našoj web stranici (u izborniku pod Scout shop) koju odjeću i opremu možete kupiti!

Broj aktivnih posjeta
Trenutno aktivnih Gostiju: 70 
Tražilica
Brojač posjeta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas40
mod_vvisit_counterJučer131
mod_vvisit_counterOvaj tjedan40
mod_vvisit_counterProšli tjedan727
mod_vvisit_counterOvaj mjesec2804
mod_vvisit_counterProšli mjesec4668
mod_vvisit_counterUkupno1517635