Malo se počastili...

Nakon uspjeha u Izviđačkoj ligi 2009./2010., na Olimpijadi, natjecanju za najbolje patrole i družine te odličnog logorovanja, klub je odlučio počastiti članove malom zakuskom. 

Drugo (Feniks) i treće (Leopard) mjesto u Izviđačkoj ligi, uvjerljivo prvo mjesto na Olimpijadi (Leopard), nagrada za treću najbolju patrolu (Feniks) i družinu (2. družina planinki) te (prema neslužbenim ocjenama jer službenih nagrada nije bilo) najbolji, najljepši i najizviđačkiji logorski krug na Smotri zaslužili su malu zakusku.

Skupilo nas se oko 25 - manje nego što smo očekivali jer ih je pola s logora otišlo na vikendice, a nekima su mobiteli OPET ugašeni (da, Antonio, o tebi se radi...). Klub je počastio članove sokovima i pizzom, na projektoru smo pogledali slike i snimke s logora, pogledali dvije reklame za kino filmove kako bi djeca koja su bila na logorovanju mogla odabrati što ćemo gledati na našem tradicionalnom odlasku u kino nakon višednevne aktivnosti.

Odluka je pala na "Čarobnjakovog učenika" koji u kina dolazi tek u četvrtak pa još ne znamo točno kad ga idemo gledati. Pratite na web stranicama razvoj situacije, tj. kada ćemo uspjeti rezervirati karte, možda se dogodi da uspijemo dogovoriti odlazak na premijeru u četvrtak. O odlasku u kino obavijestiti će vas i vođe patrola.

Ante Marin

Izdvojeno!

Facebook: Pronađite svoj omiljeni skautski klub na Facebook-u u glavnom izborniku lijevo ili klikom na facebook.com/sksplit

Upis novih članova: Želite postati skaut? Želite s nama doživjeti predivne trenutke zabave, učenja i druženja na izletima, zimovanjima, logorovanjima te našim sportskim i kulturno-zabavnim aktivnostima? Posjetite nas subotom u našim prostorijama u 16 sati ili se priključite nekoj od aktivnosti najavljenih na našoj web stranici! Dođite, pogledajte, razgovarajte, ispitujte, sudjelujte, naša vrata su otvorena! Vršimo upise djece od drugog razreda osnovne škole pa nadalje!

Scout shop: Pogledajte na našoj web stranici (u izborniku pod Scout shop) koju odjeću i opremu možete kupiti!

Broj aktivnih posjeta
Trenutno aktivnih Gostiju: 64 
Tražilica
Brojač posjeta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas32
mod_vvisit_counterJučer131
mod_vvisit_counterOvaj tjedan32
mod_vvisit_counterProšli tjedan727
mod_vvisit_counterOvaj mjesec2796
mod_vvisit_counterProšli mjesec4668
mod_vvisit_counterUkupno1517627