LOGOROVANJE "MULJAVA 2010" - 9.SMOTRA SIH-a

I ove godine organiziramo boravak svojih članova pod šatorima u svježini šume. Tereni na kojima ćemo podići šatore biti će uz potok Muljavu podno Petrove gore, pored mjesta Vojnić u Karlovačkoj županiji.

 

POLAZAK je predviđen za 19.07., autobusom sa Sukoišanske stanice u 07:00 sati, tako da na mjesto logorovanja stignemo do ručka.

BORAVAK bi uslijedio slijedećih 14 dana. Na istom mjestu i gotovo u istom terminu, u periodu od 23.07. do 01.08., odvijati će se i Smotra Saveza izviđača Hrvatske te će tako na istim terenima i pod šatorima boraviti izviđači iz raznih krajeva Hrvatske, a isto tako i gosti iz inozemstva. Zbog toga ove godine članovi našeg kluba imaju priliku upoznati i steći nove izviđačke prijatelje.

POVRATAK je predviđen s polaskom 01.08. nakon ručka, da bismo u Split stigli kasno naveće (oko22:00sati), ponovno na Sukoišansku stanicu.

CIJENA je 1550,00 kuna za puni aranžman od 14 dana šumskog života, a uključuje: prijevoz autobusom, prehranu (četiri dnevna obroka), noćenje u šatorima, program, rekvizite, nagrade, stručno vodstvo, edukaciju, sportske i kulturne aktivnosti, izlete, razna natjecanja.

Stoga i ti budi jedan od 1000 izviđača ili planinki te ne propusti prigodu da i ti budeš dijelom nečega što traje već više od 100 godina i ne propusti da osjetiš čari avanture u prirodi, kako glasi moto 9. Smotre SIH-a.

Izdvojeno!

Facebook: Pronađite svoj omiljeni skautski klub na Facebook-u u glavnom izborniku lijevo ili klikom na facebook.com/sksplit

Upis novih članova: Želite postati skaut? Želite s nama doživjeti predivne trenutke zabave, učenja i druženja na izletima, zimovanjima, logorovanjima te našim sportskim i kulturno-zabavnim aktivnostima? Posjetite nas subotom u našim prostorijama u 16 sati ili se priključite nekoj od aktivnosti najavljenih na našoj web stranici! Dođite, pogledajte, razgovarajte, ispitujte, sudjelujte, naša vrata su otvorena! Vršimo upise djece od drugog razreda osnovne škole pa nadalje!

Scout shop: Pogledajte na našoj web stranici (u izborniku pod Scout shop) koju odjeću i opremu možete kupiti!

Broj aktivnih posjeta
Trenutno aktivnih Gostiju: 65 
Tražilica
Brojač posjeta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas27
mod_vvisit_counterJučer131
mod_vvisit_counterOvaj tjedan27
mod_vvisit_counterProšli tjedan727
mod_vvisit_counterOvaj mjesec2791
mod_vvisit_counterProšli mjesec4668
mod_vvisit_counterUkupno1517622