FENIKS drugi, LEOPARD treći u Izviđačkoj ligi 2009/2010.

U Puli je 18.-20.6. održan DIV i DION koji je ujedno bio i četvrto te završno kolo Izviđačke lige za ovu izviđačku godinu.

Na natjecanju su sudjelovale tri ekipe iz Skautskog kluba "Split": FENIKS - osvojila je drugo mjesto, LEOPARD - treće te TIGAR - deseto. Nakon što su zbrojeni bodovi sa sva četiri kola lige (koja je počela u Kutini prošle godine), FENIKS je zauzeo drugo, a LEOPARD treće mjesto (ekipa TIGAR nije se natjecala u ligi). Uspjeh ulaska u najbolje tri ekipe u Hrvatskoj (u mlađoj kategoriji) je stvar zbog kojeg moramo pohvaliti naše ekipe i koji je rezultat njihovog rada, truda i upornosti. Osim toga moramo pohvaliti i ekipu TIGAR koja je zbog zalaganja na pripremama poslana na natjecanje te ostvarila neobično dobar plasman za debitantsku ekipu. Nakon što je sezona rada u klubu i natjecanja gotova preostaje nam da se pripremamo za smotru Saveza izviđača Hrvatske koja se od 19.7. do 1.8. održava na Petrovoj gori.

 

Izdvojeno!

Facebook: Pronađite svoj omiljeni skautski klub na Facebook-u u glavnom izborniku lijevo ili klikom na facebook.com/sksplit

Upis novih članova: Želite postati skaut? Želite s nama doživjeti predivne trenutke zabave, učenja i druženja na izletima, zimovanjima, logorovanjima te našim sportskim i kulturno-zabavnim aktivnostima? Posjetite nas subotom u našim prostorijama u 16 sati ili se priključite nekoj od aktivnosti najavljenih na našoj web stranici! Dođite, pogledajte, razgovarajte, ispitujte, sudjelujte, naša vrata su otvorena! Vršimo upise djece od drugog razreda osnovne škole pa nadalje!

Scout shop: Pogledajte na našoj web stranici (u izborniku pod Scout shop) koju odjeću i opremu možete kupiti!

Broj aktivnih posjeta
Trenutno aktivnih Gostiju: 68 
Tražilica
Brojač posjeta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas40
mod_vvisit_counterJučer131
mod_vvisit_counterOvaj tjedan40
mod_vvisit_counterProšli tjedan727
mod_vvisit_counterOvaj mjesec2804
mod_vvisit_counterProšli mjesec4668
mod_vvisit_counterUkupno1517635